Architect bedrijfspand

Architect bedrijfspand

U zoekt een architect bedrijfspand? Dan bent u bij Studioarentz aan het juiste adres! Wij hebben reeds vele bedrijfspanden mogen ontwerpen en hebben daarmee veel ervaring opgedaan. Toch is het elke keer weer een uitdaging om met een net iets slimmer, functioneler, efficiënter ontwerp te komen. Studioarentz geeft op een creatieve manier invulling aan uw wensen en wij zorgen voor een onderscheidend en tegelijk functioneel ontwerp.

Andere manieren van werken

Studioarentz begrijpt dat door andere manieren van werken er andere eisen aan bedrijfspanden worden gesteld. Werken doen we allang niet meer alleen op kantoor tijdens kantoortijden. We werken net zo makkelijk vanuit huis of op een hele andere plek op de wereld. We werken steeds meer online en op flexibele tijden. De manier waarop wij werken krijgt een nieuwe betekenis. En daarmee ondergaan ook bedrijfsgebouwen een heuse transformatie. Bij Studioarentz zijn we dagelijks bezig om kantoren beter, fijner, werkbaarder, gezonder en slimmer te maken.

Broedplaats voor creativiteit en innovatie

Studioarentz volgt deze tendenzen nauwlettend en ontwerpt steeds vaker vooruitstrevende kantoren die fungeren als broedplaats voor creativiteit en innovatie. Koplopers als Google, Apple, Yahoo! En Virgin gingen u reeds voor en richten hun bedrijfspanden in als onmoetingsplek voor inspirerende sessies met collega’s en klanten. Hoe? Door kantoren te transformeren tot aanlokkelijke, open ruimten die verschillende functies combineren, waardoor (toevallige) ontmoetingen tussen werknemers van verschillende disciplines makkelijker plaatsvinden. De gedachte is dat de werkomgeving op die manier prestaties en creativiteit verbetert.

Biophilic werkomgeving

Daarnaast volgen wij de biofilische ontwerpprincipes en zoeken zoveel mogelijk interactie met de natuur. Denk aan veel daglicht, planten, frisse lucht, geuren, geluiden en uitzicht op groen en water. Of het gebruik van materialen, patronen en vormen die geassocieerd worden met de natuur. Dit resulteert in gezonde bedrijfspanden waarin mensen zich vitaal en prettig voelen. Diverse onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat in biophillic designed kantoren de productiviteit met 6% stijgt, de creativiteit met 15% toeneemt en het gevoel van welzijn ook met 15%. U zult begrijpen dat de winstcijfers een vergelijkbare stijging lieten zien. Investeren in biophillic design loont!

Studioarentz

U zoekt een architect bedrijfspand? Een partij die net een stapje verder gaat in haar ontwerpen. Welkom bij Studioarentz. Wij zijn u graag van dienst. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.