droomhuis ontwerpen

Droomhuis ontwerpen

U gaat uw droomhuis ontwerpen. Een plek waar u thuis bent, waar u energie op doet en waar u zich prettig voelt. Een thuis met een eigenzinnigheid en karakter dat bij u past. Klassiek, landelijk of juist modern, geïnspireerd door uw perceel, het uitzicht, de lichtinval, energiebesparende aspecten. U wilt uw droomhuis ontwerpen? Dan bent u bij Studioarentz aan het juiste adres.

Uw droomhuis, uw karakter

Bij Studioarentz kunt u terecht voor een duurzaam en functioneel ontwerp in levensecht 3D. Ook als smaken verschillen. De een wilt een strak modern huis en de ander heeft liever een gezellige cottage. Studioarentz luistert en vraagt door. Wat is voor u belangrijk aan het wonen, wat is uw lifestyle. Hieruit destilleren we een gemeenschappelijke lijn en daar gaan we mee aan de slag. Vanuit de wensen, de locatie en de regelgeving, ontstaat daar het droomhuis. Wij reiken mogelijkheden aan waar uzelf nog niet op was gekomen. Uw beider droomhuis, in 1 ontwerp. Met de uitstraling en het karakter wat bij u past.

Zorgeloos genieten

Wij geven op een creatieve manier invulling aan uw wensen en zorgen voor een onderscheidend en tegelijk functioneel ontwerp. Duurzaamheid, klimaatbestendigheid en een specifieke ontwerpstijl worden geoptimaliseerd rekening houdend met budget, bouwmogelijkheden en regelgeving. Met levensechte 3D visualisaties wordt het eindresultaat uitgebeeld. Door de 3D weergave krijgt u een goed gevoel voor de indeling en de ruimtes waardoor u gelijk ziet wat wel en niet werkt.

Een gezond droomhuis

Wij volgen de biofilische ontwerpprincipes en zoeken zoveel mogelijk interactie met de natuur. Denk aan veel daglicht, planten, frisse lucht, geuren, geluiden en uitzicht op groen en water. Of het gebruik van materialen, patronen en vormen die geassocieerd worden met de natuur. Dit resulteert in gezonde woningen waarin mensen zich vitaal en prettig voelen.

Studioarentz

Een droomhuis ontwerpen laat je doen door Studioarentz. Ervaar onze kwaliteit en professionaliteit! Kom in contact. Wij verplaatsen ons graag in uw dromen. Welkom bij Studioarentz!