Over ons

Design for value

Wij werken vanuit de overtuiging dat je met een goed ontwerp waarde kan creëren. Waarde voor de gebruikers en bewoners van het gebouw, maar ook waarde voor de omgeving en het milieu. Hierin zoeken wij naar de juiste balans tussen functionaliteit en design en houden wij continue het oog op de toekomst.

Waarom?

Al bij de eerste schetsen nodigen wij diverse specialisten uit om input te leveren op het ontwerp. De energieprestatie van het gebouw en hergebruik van materialen vormen hierin een belangrijke ontwerppijler. Door de 3D verbeelding worden kansen maar ook mogelijke risico’s voor alle betrokken partijen concreet. Zo komen wij snel en efficiënt tot uw design for value en blijven onnodige kosten en misverstanden uit.

Team

De drijvende kracht achter studioarentz is Ir. Loana Arentz. Internationaal gevormde creatieve nerd en smart designer. Zij wordt bijgestaan door Ir. Johan Boon, strategie en concept en Marc Rotmans (CEO MHR Groep), verbindende initiator en vaste samenwerkingspartner op het gebied van ambitieuze grootschalige verduurzamingsprojecten.