Schaduwwerking

Schaduwwerking

Schaduwwerking? Daar weten we bij Studio Arentz alles van! Wilt u weten hoe de schaduw valt ten aanzien van uw woning of bedrijfspand? Wij visualiseren in 3D wat de werking van de schaduw is. Zo krijgt u een perfect beeld van de schaduw en de lichtval. Schaduwwerking? Welkom bij Studio Arentz.

Wat is schaduwwerking?

Schaduwwerking is het beste te duiden als het zichtbare effect van schaduw op een object. Zoals u wellicht bekend is, wordt schaduw veroorzaakt door iets dat licht tegen houdt. Doordat het licht wordt tegengehouden, ontstaat er schaduw. Schaduwwerking is dus het gevolg van schaduw en is het zichtbare effect op een object of voorwerp.

Wat doet Studio Arentz met schaduwwerking?

Studio Arentz kan voor u inzichtelijk maken wat het effect is van schaduw op bijvoorbeeld uw woning, bedrijfspand of perceel. Stelt u zich voor dat er naast uw woning een windmolen of een flat wordt gebouwd. Dan kunt u zich wellicht voorstellen dat dit schaduw kan veroorzaken in uw tuin of woning. Door dit inzichtelijk te maken en in een 3D animatie weer te geven kunt u dit bij de vergunningverstrekker of aannemer aannemelijk maken waaruit een schadevergoeding kan ontstaan. Dit is slechts een voorbeeld hoe we u kunnen helpen door het effect van schaduw inzichtelijk te maken.

Ik wil de schaduw inzichtelijk maken. Wat moet ik doen?

Wanneer u de werking van schaduw gevisualiseerd wilt hebben in een 3D animatie, dan hoeft u slechts ons contactformulier in te vullen of ons te bellen op +31 (0)6 21812351. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken en zullen de rest met u doornemen.