architect landhuis

Architect landhuis

U zoekt een architect landhuis? Dan bent u bij Studioarentz aan het juiste adres! Wij hebben reeds vele landhuizen mogen ontwerpen en begrijpen wat u zoekt. Een landhuis heeft grandeur. Het is tijdloos en straalt klasse uit en is in perfecte harmonie met het land eromheen.. Of de voorkeur nu uitgaat naar landelijk, klassiek of juist modern. Studioarentz geeft op een creatieve manier invulling aan uw wensen en wij zorgen voor een onderscheidend en tegelijk functioneel ontwerp. Architect landhuis? Welkom bij Studioarentz.

3D ontwerp van uw landhuis

Studioarentz ontwerpt in levensecht 3D. Door de 3D weergave krijgt u een goed gevoel voor de indeling en de ruimtes waardoor u gelijk ziet wat wel en niet werkt. Speel met de verschillende materialen en kleuren en ervaar de lichtinval. Kansen maar ook mogelijke teleurstellingen worden hiermee op voorhand al inzichtelijk gemaakt. Is parelwit de juiste tint voor de wanden of hoe pakt een balustrade van glazen panelen uit? Beleef alvast het resultaat en enthousiasmeer uw omgeving met een alles onthullende presentatie van uw plannen.

Haal de natuur naar binnen

In onze ontwerpen zoeken wij graag verbinding met de natuur. Dit levert sterk positieve effecten voor het welzijn van u en van uw gezin. Eens mens voelt zich namelijk beter in een natuurlijke, ook wel biofilische, omgeving. Dit komt omdat ieder mens gecodeerd is om te floreren in een meer natuurlijke omgeving. Dit is genetisch en instinctief bepaald. Denk maar eens aan het verkwikkende effect van een lange boswandeling na een drukke werkweek. Vanuit deze biofilische filosofie zoekt Studioarentz in haar ontwerpen zoveel mogelijk synergie met de natuur. Dit uit zich veelal in veel daglicht en zicht op de natuur, het gebruik van natuurlijke ventilatie en materialen en lange natuurlijke zichtlijnen. Hiermee ontstaat een prettige en gezonde leefklimaat in uw landhuis.

Studioarentz

U zoekt een architect landhuis? Een partij die net een stapje verder gaat in haar ontwerpen. Welkom bij Studioarentz. Wij zijn u graag van dienst. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.