onze diensten

Ruimtelijke ontwerpen

Ontwerpen is onze kernactiviteit. Studioarentz geeft op een creatieve manier invulling aan uw wensen en (ver)bouwplannen en komt met een onderscheidend en tegelijk functioneel ontwerp van uw vastgoed. Alle betrokkenen (zoals aannemer, installateur, elektricien, gemeente, erfgoedcommissie, etc.) leveren al aan de tekentafel hun input op het ontwerp om zo snel en efficiƫnt tot het optimale ontwerp te komen. Dit bespaart kosten vooraf en voorkomt teleurstelling achteraf.

3D visualisatie

Studioarentz ontwerpt in levensecht 3D. De 3D verbeelding van het ontwerp maakt dingen concreet voor alle betrokken partijen. Kansen maar ook mogelijke teleurstellingen worden hiermee al op voorhand inzichtelijk gemaakt. Enthousiasmeer vergunningverleners, potentiele kopers of investeerders en omwonenden door ze mee te nemen in een alles onthullende presentatie van uw plannen. Een goede presentatie overtuigt.

Advies verduurzamen

Wij bieden overzicht en richting. Studioarentz levert een overzicht van het rendement van allerlei energiebesparende maatregelen specifiek voor uw pand. U ziet in 1 oogopslag de totale energiebesparing die u kunt behalen en welke maatregelen het hoogste rendement hebben voor uw gebouw. Zo weet u zeker dat u in de juiste verduurzamingsmaatregelen investeert.