Ontwerp bedrijfspand

Ontwerp bedrijfspand

U zoekt een ontwerp voor uw bedrijfspand? Dan bent u bij Studioarentz aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwbouw. of verbouw van uw kantoor, een bedrijfshal of ander utiliteitsgebouw, wij geven uw zakelijke succes de ruimte.

Uw professionele identiteit

Studioarentz luistert naar uw wensen en legt de verschillende mogelijkheden aan u voor. Wij zorgen dat uw professionele identiteit wordt geïntegreerd in uw ontwerp. Met onze no-nonsense aanpak zoeken we samen naar de juiste balans tussen functionaliteit en design. Studioarentz staat garant voor een onderscheiden en functioneel gebouw dat past bij uw bedrijfsimago.

Design for value

Ons motto is design for value. Wij helpen u aan een ontwerp bedrijfspand wat waarde creëert. Waarde voor gebruikers, maar ook waarde voor de omgeving en het milieu. Wij staan voor energiebewuste ontwerpen waarin zoveel mogelijk materiaal wordt hergebruikt, zonder dat er afval wordt geproduceerd en zonder concessies te doen aan comfort, want prettig werken staat voorop. In veel gevallen tegen lagere maandlasten dan bij een minder duurzaam ontwerp.

Duurzaam en gezond

Wij volgen de biofilische ontwerpprincipes en zoeken zoveel mogelijk interactie met de natuur. Bij verduurzaming van gebouwen wordt vaak eerst aan besparingen op het gebied van energie en water gedacht. Maar duurzaamheid gaat ook over de mensen in de gebouwen. Zij hebben baat bij een omgeving waarin verbinding met de natuur wordt gelegd. Onze biophilic design methode versterkt de verbinding met de natuur door elementen van de natuur te verwerken in de gebouwen. Diverse onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat in biophillic designed kantoren de productiviteit met 6% steeg, de creativiteit met 15% toenam en het gevoel van welzijn ook met 15%. Wie niet in biophillic design investeert is een dief van de eigen portemonnee.

Studioarentz

Het ontwerp van uw bedrijfspand laat je doen door Studioarentz. Ervaar onze kwaliteit en professionaliteit! Kom in contact. Wij verplaatsen ons graag in uw wensen en mogelijkheden. Welkom bij Studioarentz!